Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Migrän & spänningshuvudvärk

Huvudvärk utanför denna värld.

Började dagen med att plugga och de har jag gjort i stort sett hela dagen. Gick och hämtade William och på vägen dit fick jag blixt huvudvärk, när vi kom hem så dunkade huvudet som fan så slängde i ordning lite gröt åt William och la mig på soffan och kändes som huvudet skulle klyvas i bitar. Björn ringde och vi beslutade oss för tacokväll. När björn kom hit sen ville han att jag skulle handla huvudet värkte och först blev jag typ irriterad men kom ut och körde i väg. Mår nu något bättre men fortfarande huvudvärk. Tacosen var god trots att jag fick slänga massa av grönsakerna jag köpt. DETTA till trots att jag glott , klämt och känt på varje grönsak vet i fan va maxi håller på med dom som alltid haft färska varor förr. Ska klaga, sen efter maten spelade vi lite spel nått William fick på donken i tisdags när jag och Linn träffades. Sen så la jag William läste Eddie och maxon Jaxon och sen spelade jag och Björn lite super mario 3 . Björn åkte hem och jag spelade lite till, sen gick jag hit och pluggade. Ska snart gå och sova är sjukt trött.

– PUss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa