Luktar KUCKK ur halsen.

BLÄ, det luktar nått ur min hals. Börjar tro jag fått streptocker eller hur de stavas hört att de ska lukta. Håller på att bli galen, jag som är så känslig för dofter liksom.

Idag började jag dagen med att göra en examation i ITn fick godkänt så nu har jag gjort 3 hp på 2 veckor de är väl duktigt? HAHA, ja sen säkert fler då eftersom jag pluggar till lärare också. Sen kom Anna Karlsson hit, inte umgåtts med henne sen 2005, vi drack te sen drog vi ner på stan. Jag som inte skulle shoppa köpte mig en kofta och en tunika för 98:- billigt och bra plus ett par skor. Sen efter vi shoppat drog hon tillbaka till Mora och jag drog till högskolan. Där fick vi leka lekar för att lära känna varandra, HEHE så typiskt högskolan. Och sen så babbla på lite. Gick till dagis och hämtade William och sen gick vi hem. Jag var syndig och beställde en pizza och William drog till Björn. Nu sitter jag här med stinkande hals, har badat och tråkar. Ska väl kanske gå och sova. Ja just ja, klippte mig för en stund sen toppade håret lite tyckte genast det blev mycket piggare hehe. Klippte de själv alltså, ska nog köpa nån hårfärg. Om två veckor kommer jag ha min tjugofemårsfest.

– PUSS –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: