William Småbarnåren Honungsvatten och städning
Småbarnåren

Honungsvatten och städning

Idag har jag städat. Mycket för att jag ska ha fest imorgon. Sen så köpte jag vanish som jag MÅSTE rekomendera. Nån har spillt vin på min vita rya matta något som inte precis varit roligt, trodde liksom det bara var chemtvätt typ, men så hade rusta billiga såna där spreja på flaskor så köpte en sån och fläcken försvann gissa vem som är glad idag. Så den har sprejats på massor av grejor, så vanish är bra de tycker jag folk ska köpa. Hehe.

Jag dricker honungsvatten, nu är det Björn helg igen vilket betyder att det är mindre mat som gäller. Alltså såna här helger äter jag ägg typ, sen kanske en smörgås. Men inget mer. Jag hatar att äta ensam så därför äter jag typ inget såna helger. Det är så tomt och sen vem ska man prata med när stolen mitt i mot är tom liksom. Ringer typ till mamma men hon kan ju inte prata hela tiden, pratade med Lena tidigare. Men som sagt hatar ensamma helger för dom är liksom döds tråkiga. Hatar tystnad.
Imorgon klockan 14.08 kommer Cilla med tåget så då ska jag möta upp henne sen ska vi glo på stan, hon ska köpa nått till kvällen och groggvirke, sen ska vi hem hit och då lär jag duscha, raka mig och snygga till mig för klockan 17.00 har jag sagt att det är okej att droppa in typ. Sen kommer säkert folk dimpa in vid 7-8 men ändå. JAG gillar att ha marginal.

Det ser ut som det blir riktig tjej fest, eller säger man damfest när man fyller tjugofem? Fast gästerna är ju i blandande åldrar från tonåringar till närmare trettio. SNACKA om att man har blandad bekantskapskrets men de är bara fördelar tycker jag.

– Puess –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: