Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Jobb och sånt

Jobbade från 7.30-16.00 idag på Tuvan en avdelning på Williams dagis. Riktigt roligt, efter jobbet så gick vi hem. Åt lite mat och sen har vi glott på TV inte funnits så mycket mer att göra, snart tänkte jag ta och hänga lite tvätt och lägga in en ny maskin som jag sätter igång imorgon. Hehe, tvättmaskinen går på högvarv nu när det är dags för fest på lördag. Känns som man vill ha det snyggt här då.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.