Dark Mode Off / On
Evenemang & fester

Tjugofemårsdagen

Idag fyller jag tjugofem alltså. Har spenderat dagen med att handla och städat. Gjorde potatisgratäng med lövbiff bea sås och pepparsås, sen hade jag bacon till och sen grönsaker. Björn tyckte de blev jätte gott. Efter maten åt vi sån där daimtårta, hade fått den av maxi. Efter de så spelade vi lite Wii och sen kikade på halv åtta hos mig. Fick en söt teckning av William, Björn och han ska köpa något sen. På fredag blir det ”kalas” på riktigt för då kommer, mamma, låssaspappa, lillebror och yngsta syster hit eventuellt mormor också. Vet att jag ska få pengar av mormor så himla gulligt får se vad mamma och co köper.
Annars är jag knas i magen, är väl för jag ätit massa sunk idag. DUMT, om jag inte ska jobba imorgon ska jag dra på gymmet. Eller så drar jag dit på kvällen. William drar till Björn då eftersom Björn har pappaledigt varje fredag nu.

Dagen har varit jätte bra.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: