Sista dagen som tjugofyra år.

Idag har vi varit hemma jag och William. Ville inte dra i väg honom när jag mådde illa så han fick ledig dag. Imorgon ska han till dagis i alla fall. Jag ska laga nån god mat tänkte jag till Björn och William på kvällen eftersom jag fyller tjugofem imorgon.
Annars är magen skum och trasslig. Får hoppas den blir på bättringsvägen snart trött på detta.

Nä nu ska jag göra nått annat.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: