Tiden tickar på

William sover, han och Björn var på mini-sim förut och då lagade jag stips och kyckling och beasås dock upptäckte jag för sent att jag glömt slå på en sak på ugnen så dom fick vänta en stund surt värre.
Sen knäppte vi lite kort här hemma. Björn åkte hem och jag glodde på halv åtta hos mig. Har huvudvärk känner jag, mått illa sen jag fyllde år skit drygt hoppas att det ska gå över snart.

Var på lung och allergi idag och tog sprutor. Får se om jag har turen att få jobba imorgon. Men är sportlovs vecka så misstänker att det är dåligt med jobb. Semlornas dag idag också. ÄLSKAR semlor men inte ätit nån. Lär vara dumt att köpa också på grund av laktosen som jag inte tål.

Äh ska sluta skriva nu.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: