Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Film kväll och söndagsmys

Linn kom hit igår vid 21 så hade hon med sig godis och chips och ostbågar och sen 7up så såg vi på Sherdil och fucking åmål, sen gick vi och la oss. Pratade lite i sängen och somnade sen, vaknade i morse och glodde på prinsen och jag 1. Sen drog vi och åt donken mat och sen vidare till Maxi där William blev lämnad av Björn som drog på bandy. Jag och William och Linn gick runt och kikade och jag handlade lite saker till veckan. Och sen så gick vi hemåt. Linn fick prova spela Wii för första gången och vi hade skit kul, William satt bredvid och as garvade åt oss. Sen gick Linn för att hämta Lina hos linas pappa så jag började lagade potatismos och köttbullar åt mig och William. William lyssnade på disney sagor och så åt vi mat. Blev så himla gott. Sen gick vi och la oss, jag började sjunga för William efter sagan så somnade han nästan men sen fick han nått JAG vill inte sova nu när jag är trött ryck och började bråka och sköt i väg kudden så den träffade glaset så den åkte ner på golvet och skvätte i hela sovrummet, jag blev arg men ja mest för att tänkte på väggarna. Är ju rädd att få betala massor, men har bett William om ursäkt för de. Sen så la han sig efter vi kramats en stund och nu håller han på att somna. Jag lär roa mig med att skriva på ett arbete jag inte har ett jävla hum om hur jag ska kunna få godkänt i. Min uppgift blev sjukt tunn så de känns som det kommer bli as svårt att fylla ut den med två A4 till.
Lär väl sätta igång. Är så himla glad att William är hemma igen, gud vad jag älskar min fina pojke.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: