Lärarprogrammet

Kåren och nerspydd dörr.

De blev verkligen snabb drickning igår. Linn kom hit klockan halv tio typ och klockan halv elva släppte dom gästleggen fira så jag hetsdrack på en halv timme. Blev Kalhoa och sen drog vi ner på stan och sen in på kåren. VAR verkligen as packad så där full har jag inte varit sen jag var 18 , har rejäla minnesluckor och typ allt är som en dimma på vissa ställen. I alla fall knäppte jag massa “snygg” kort på mig och Linn haha. Och sen innan tolv började jag må så illa hämtade snabbt min jacka men hann inte ut så råkade visst spy ner dörren LAGOMT pinsamt så där… Skynda mig därifrån och sen minns jag lite att jag Sandra och Linn pratade vi trappen till Nordea och sen ringde jag Björn och begav mig hemåt, vad jag snackat med honom om vet jag inte men minns att jag gick typ verkligen FULLT kors och tvärs. Björn sa att när jag kommit innanför dörren här hemma hade jag sagt nu ska jag sova och lagt på luren. Så han hade undrat va fan jag höll på med och ringde upp mig. hUr länge jag sen låg på golvet har jag inte den blekaste om därimot vet jag att jag spydde rött ett tag i toan och sen hämtade jag en hink men behövde aldrig använda den i alla fall. Vaknade i morse och ringde Björn efter jag duschat och sånt och bad honom handla på mc donken åt mig vilket han gjorde. Var himla gott som bakis käk och när jag ätit upp den mådde jag betydligt bättre. Glott lite på film och klockan 21:00 kommer Linn hit så ska vi glo på fjortisfilmer typ fucking åmål och äta onyttigt tror jag. Haha

– Pusss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: