Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Tryck bak i svanken och illamående.

Fy fan, jag har ju ända sen mensen haft as ont bak i ryggen typ vid svanken och sen värker de liksom utanpå magen nu mår jag skit illa. Blir så nojig tänker om det är typ urinvägsinfektion som spridit sig uppåt eller nått. Mår verkligen as illa, kanske borde ta tempen. Men ska jobba imorgon och känns ju verkligen SKIT dumt att sjukskriva sig för ryggsluts ont typ. Kanske borde rings sjukvårdsrådgivningen?

William sover i alla fall. Vi var och badade idag, har varit i skolan och haft seminarium och lånade en bok av Lisa för en tenta jag ska skriva om lite på, sen ända tills nästa onsdag klockan 00.00 har jag tenta tills. Mycket roligt (inte)

Nä ska kanske ta och ringa?

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.