Så har jag jobbat idag. Gick ju fort, såna där dagar när man slutar vid två känns alltid as korta. Men var as mysigt dagis och nu har dom även skrivit in mig på allergi SKIT kul. Då kanske jag får göra lite med de som finns där, tror de är nyttigt eftersom jag är undersköterska också kanske man kan blanda sina kunskaper. När jag kom hem hade jag sån huvudvärk och mår ju illa och de dära. Så när jag hämtat William så la vi oss på soffan och när jag minst anade de sov jag. Sov i två timmar. Vaknade halv sex så fick göra snabb middag blev tacogratäng. Sen så tog jag ett bad medan William spelade dator. Sen gick vi och läste så kom Björn hit och hämtade en matdosa. Imorgon ska jag jobba 14.30-17.00 det är jag som stänger min avdelning den jag var på förra veckan kringlan heter den. Sen går jag hem och pluggar. Ska försöka plugga ända tills jag ska till jobbet och sen efteråt vi har en hemtenta nämligen SÅ roligt (inte) , William drar till Björn imorgon och kommer hem på fredags eftermiddag. Nä nu ska jag göra nått annat.

– Puuuusss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: