Skrev en till sida på tentan idag. William sover nu, vi drog ut på liten promenad var förbi platagen och hittade fina rea ljushållare två svarta och sen två stycken såna som hänger i fönstret kommer ut på bdb som allt annat så klart. Björn har inte ringt under hela dagen, lite dåligt tycker jag. William har inte frågat men ändå? Borde han inte åtminstående fråga hur William mår kan man ju tycka.

Jag har ont i halsen men har inte tid att bli sjuk så jag får väl hoppas jag slipper bli de. Nä lär ta och göra nått annat nu.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: