Skriva

Skrev en till sida på tentan idag. William sover nu, vi drog ut på liten promenad var förbi platagen och hittade fina rea ljushållare två svarta och sen två stycken såna som hänger i fönstret kommer ut på bdb som allt annat så klart. Björn har inte ringt under hela dagen, lite dåligt tycker jag. William har inte frågat men ändå? Borde han inte åtminstående fråga hur William mår kan man ju tycka.

Jag har ont i halsen men har inte tid att bli sjuk så jag får väl hoppas jag slipper bli de. Nä lär ta och göra nått annat nu.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: