Dark Mode Off / On
Småbarnåren

William har åkte skidor för första gången!

Jag och William drog ut i solen. I alla fall så gick vi förbi lugnet där William upptäckte att det var barnens skidspel han blev helt förkrossad då han aldrig åkt skidor och inte fick vara med. Han grät och sa att han hatade hela skidstadion och aldrig mer ville gå dit. När man säger förkrossade menar jag verkligen förkrossad han grät och grät och grät. Till sist fick han ringa Björn, Björn ringde sin mamma som fixade fram ett par gamla skidor från vinden och dom drog till oss så William skulle få prova åka skidor. Jag trodde han skulle ramla och ge upp rätt snart, ni vet skidor första gången är ju inte enkelt. MEN WiLLIAM, han är fan en begåvning på allt, ungen ramlade kanske 5 gånger och han har aldrig stått på ett på skidor innan. Sen ville han ta långa loppet först men vi övertalade honom till mellanloppet och de gick han med på var liksom 200 meter. William i väg och de gick fort och han var riktigt duktig. Stannade för mjölkpaus på vägen och han var så himla go. I alla fall så Skrattade han massor och var nöjd och sen fick han guldmedalj för han ställt upp. SÅ himla roligt att se. Han träffade på en av sina fröknar som slutade för ett år sen och hon sa att William var jätte duktig då berättade jag att de var första gången och hon blev jätte impad. Sen uppe vid backen träffade William sin andra fröken som är hemma och är föräldraledig nu fick en bebis för typ 1 eller 2 veckor sen. I alla fall sen så han kom i mål åkte han lilla loppet också, träffade bubo och sen drog vi mot utgången där han fick måla sig efter en övertalning blev två hjärtan på kinderna. Efter de drog vi hemåt för att gå vidare till maxi. Handlade lövbiff och potiatis och gjorde potatisgratäng när jag kom hem. Sen fick William ett bad och nu sover han. Ska lägga upp en film på när William åkte skidor i galleriet om nån vill se.

– PUSS –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: