Småbarnåren

Gruffigt

Idag kikade Anna förbi efter hon varit på intervju så vi babblade lite och drack saft som dom mogna människorna vi är som inte dricker kaffe. HEHE, sen så gick jag mot jobbet och där var det faktiskt jätte kul en jag jobbade med är så himla söt och gullig sån där som kramas och är allmänt gullig som person. Sen så gick jag och hämtade William och när vi kom hem hade vi fått massor med paket här. 2 från homeenter som jag gått med i flera barnfilmer bland annat mamma mu så William blev helt lyrisk och sen trosor som dom lurade på mig från nått telefonbolag såna där hipsters eller hur de stavas, och sen en premie från vi föräldrar värsta gulliga bebis dräkten med kaninöron i vitt. Jag har ingen bebis som alla vet men guw va den var söt.

Imorgon blir det drama hela dagen. Förhåller mig ganska passiv till de, ställer upp för jag måste men skulle helst slippa.

– Pueessss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: