Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Tröttsig

Gud är sjukt trött. Vaknde runt halv tre i natt och kunde inte somna om tog mig typ 1½ timme innan jag kunde sova igen var helt dryg i huvudet låg och fick sånt där JAG måste sova tankar och då kan man ju inte somna på grund av de. Började jobba halv nio och jobbade till 16.30 egentligen hade jag schema till 17.00 men när jag kom in dit där man går när man är barnledig tyckte dom att jag kunde gå hem så de gjorde jag. Nu sitter jag alltså här. Imorgon ska jag tillbaka och jobba där fast på den avdelningen dit man går till stängning för första gången ska jobba som resus 13.00-16.00 rätt lagom dag. Börjar en och en halv timme innan mellis och slutar typ en halvtimme efter mellisen är bort dukad och klar.

Nä om man skulle ta och gå och sova nu. Imorgon kommer Anna till Falun en sväng så ska träffa henne innan jobbet och sen tänkte jag försöka skriva klart ett uppgift på IT:n.

– PUSS –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.