Tröttsig

Gud är sjukt trött. Vaknde runt halv tre i natt och kunde inte somna om tog mig typ 1½ timme innan jag kunde sova igen var helt dryg i huvudet låg och fick sånt där JAG måste sova tankar och då kan man ju inte somna på grund av de. Började jobba halv nio och jobbade till 16.30 egentligen hade jag schema till 17.00 men när jag kom in dit där man går när man är barnledig tyckte dom att jag kunde gå hem så de gjorde jag. Nu sitter jag alltså här. Imorgon ska jag tillbaka och jobba där fast på den avdelningen dit man går till stängning för första gången ska jobba som resus 13.00-16.00 rätt lagom dag. Börjar en och en halv timme innan mellis och slutar typ en halvtimme efter mellisen är bort dukad och klar.

Nä om man skulle ta och gå och sova nu. Imorgon kommer Anna till Falun en sväng så ska träffa henne innan jobbet och sen tänkte jag försöka skriva klart ett uppgift på IT:n.

– PUSS –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: