Vi gick hem till sonens pappa för att sedan dra vidare till Borlänge. Blev en tripp till burger king först för att sedan glo på barnens hus. Efter de drog vi till kupan och kikade en sväng. Skumt när klockan är omställd dagen känns som den gått så fort. Skulle egentligen behöva gå förbi maxi, men gör de nog imorgon i stället. Vi har föreläsning så kan lyssna på den så man jag se om jag kan jobba på torsdag när vi skulle haft workshop kanske? Eller så får jag se. Orkar inte tänka. Skulle egentligen ha försökt att göra klart mera i IT:n så kanske kan få första 1½ poängen den här veckan för att få andra nästa och så tredje är 4 poäng så då kunde jag gjort den på tre veckor sen. Skönt om man blir klar den här månaden.

Bilden är på sonen från igår när han tog godis ur vår lördagsgodis skål. Älskar den för den är rosa, köpte den på ÖB förut. Innan jag fått barn tror jag till och med. Många brukar vilja ha den.


med handen i godiskålen


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: