Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Trött

Idag fick jag äntligen mitt godkända betyg på pedagogiskt arbete 1, har väntat på de ett tag nu. BLEV wiio jätte glad. Nu är den kursen lämnad bakom mig.
Pluggat och varit seg idag. Gick ner och träffade Linn på stan med William. Har egentligen inte så mycket att berätta, somnade nu när jag nattade honom. Åt tacos med BJörn och William till middag. Nä går och lägger mig igen.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: