Idag klockan tjugo över nio ringde dom och ville ha mig till bergets skoldistrikt och en förskola i främby blev väldigt upp och ner för efter klockan nio ska man inte kunna bli bokad men sagt som gjort jag begav mig till främby och jobbade i fyra timmar.
Drog hem sen och hämtade William. Vi gick till mc donalds och åt lite.

Dagen har gått riktigt fort. Jag ska gå och lägga mig igen snart. Är så himlans trött.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: