Dark Mode Off / On
Småbarnåren

För Sextonår sedan

Dog min pappa. Sjukt att han varit död längre än han fanns i mitt liv. Jag och William har varit ute idag och myst i våren. Sedan så gick vi hem och åt korv och bröd. Nu gör vi inte så mycket mer än glor på talang men ska fixa med påskägget imorgon och gömma det eftersom påskharen kommer hit i natt. William blir alltid så glad när han får gå upp och leta på morgonen. Sen efter de ska vi dra till gymmet ska body pumpa med Sofie. Drar väl hem sen och tar det lugnt tills Björn kommer och hämtar med William till Björns farmor och farfar där dom ska äta påskmiddag.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: