Jag färgade håret idag. Rött underhår och svart överhår. Men de svarta är så dominant lite mera rött i så kommer de säkert kunna synas. Får se hur jag gör. Annars så lägger jag tillbaka till helsvart igen sen.

William glor på film, han har fått mängder med godis idag. Sofie kom förbi så vi tog oss en redig promenad och sen pratade vi massor om muffins. Ja muffins ni vet vad de betyder. Och sen muffat när man man bjudit på muffins. HAHA.

Imorgon ska jag med Sofie på raggarpartaj på Hea.

  • Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: