Färgning

Jag färgade håret idag. Rött underhår och svart överhår. Men de svarta är så dominant lite mera rött i så kommer de säkert kunna synas. Får se hur jag gör. Annars så lägger jag tillbaka till helsvart igen sen.

William glor på film, han har fått mängder med godis idag. Sofie kom förbi så vi tog oss en redig promenad och sen pratade vi massor om muffins. Ja muffins ni vet vad de betyder. Och sen muffat när man man bjudit på muffins. HAHA.

Imorgon ska jag med Sofie på raggarpartaj på Hea.

  • Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: