Storstädning

Passade på att städa idag. Jag har verkligen storstädat och gjort fint. Nu är det sopa doft här hemma. Köpte massa “bra” städgrejor. Köpte en ny dammsugare idag, en electrolux ulta silence då min gick sönder idag. BLEV så sur, men skönt med en tystgående och verkligen sugdammsugare blev så himla rent och fint här hemma. Imorgon ska jag jobba 7,30-16.00 skönt med pengar. Dessutom ska jag jobba på gullvivan och dom är jätte bra där. Trivs som fisken i vattnet.
Köpte sommar blommor idag med och en fin liten prydnad till toaletten.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: