Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Storstädning

Passade på att städa idag. Jag har verkligen storstädat och gjort fint. Nu är det sopa doft här hemma. Köpte massa ”bra” städgrejor. Köpte en ny dammsugare idag, en electrolux ulta silence då min gick sönder idag. BLEV så sur, men skönt med en tystgående och verkligen sugdammsugare blev så himla rent och fint här hemma. Imorgon ska jag jobba 7,30-16.00 skönt med pengar. Dessutom ska jag jobba på gullvivan och dom är jätte bra där. Trivs som fisken i vattnet.
Köpte sommar blommor idag med och en fin liten prydnad till toaletten.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa