Passade på att städa idag. Jag har verkligen storstädat och gjort fint. Nu är det sopa doft här hemma. Köpte massa “bra” städgrejor. Köpte en ny dammsugare idag, en electrolux ulta silence då min gick sönder idag. BLEV så sur, men skönt med en tystgående och verkligen sugdammsugare blev så himla rent och fint här hemma. Imorgon ska jag jobba 7,30-16.00 skönt med pengar. Dessutom ska jag jobba på gullvivan och dom är jätte bra där. Trivs som fisken i vattnet.
Köpte sommar blommor idag med och en fin liten prydnad till toaletten.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: