Tränat

Gu va duktig jag känner mig. Jag gick ner på stan spande in en lägenhet Anna kanske ska ha, och sedan drog jag till Må bättre och tränade i 1 och en halv timme med sofie. Så himla skönt, sen bastade vi och duschade. Älskar känslan av att ha tränat hela kroppen känns så ”lycklig” på nått vis som den bara vill göra massor med saker. De är så skön känsla. Nu när Anna kommer till Falun kommer hon också bli friskis nörd jag och Sofie pratade om hur vi ska yojna Anna till vårat hälsosamma liv klubb!

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

2 thoughts on “Tränat

  • 10 augusti, 2012 at 15:22
    Permalink

    09 april 2009 kl 1:17 e m
    Lycka till att få mig hälsosam. Det är ju latkorven själv du pratar om

    Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: