Gu va duktig jag känner mig. Jag gick ner på stan spande in en lägenhet Anna kanske ska ha, och sedan drog jag till Må bättre och tränade i 1 och en halv timme med sofie. Så himla skönt, sen bastade vi och duschade. Älskar känslan av att ha tränat hela kroppen känns så ”lycklig” på nått vis som den bara vill göra massor med saker. De är så skön känsla. Nu när Anna kommer till Falun kommer hon också bli friskis nörd jag och Sofie pratade om hur vi ska yojna Anna till vårat hälsosamma liv klubb!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: