Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Evenemang & fester

Rättvik

Började dagen med att åka till Borlänge i Dannes cab. Sen blev det kniva. Där somnade jag i björns bmw och sen drog vi hem. Jag badade och rakade benen och gjorde mig så snygg haha. Sen kom Danne och björn till mig. Jag skulle köra dom i dodgen var det meningen men den slutade funka så det fick bli bmw:n i stället. SHIT vilket fjortishak rättviksmarknad är gah, kände verkligen hur glad jag är att jag är så här sex år senare inte är lika patetisk som dom, värst var att man såg folk från sin egen fylla/fjortis tid där och dom såg typ lika ut som då. Kändes sjukt tragiskt, nä nu ska jag göra nått annat.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.