Rättvik

Började dagen med att åka till Borlänge i Dannes cab. Sen blev det kniva. Där somnade jag i björns bmw och sen drog vi hem. Jag badade och rakade benen och gjorde mig så snygg haha. Sen kom Danne och björn till mig. Jag skulle köra dom i dodgen var det meningen men den slutade funka så det fick bli bmw:n i stället. SHIT vilket fjortishak rättviksmarknad är gah, kände verkligen hur glad jag är att jag är så här sex år senare inte är lika patetisk som dom, värst var att man såg folk från sin egen fylla/fjortis tid där och dom såg typ lika ut som då. Kändes sjukt tragiskt, nä nu ska jag göra nått annat.

– Puss –

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: