Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Swubba

Var nått ord dom sa på tv nyss. William och Björn glor på nått på femman, vi sover hos Björn i natt med sen imorgon drar vi hem. William har magsjuka WIII finns de något roligare? Han har dock inte kräkts men skitit löst hela dagen typ. Jag har inte haft några troser så fått gå runt i Björns kallingar hela dagen haha. Imorgon ska jag ta och tvätta och ringa med arga rösten till min lärare och BE henne att fixa mitt jävla rövhåls betyg från PG1. Stör mig som fan de är liksom 13,5 poäng som saknas som jag är godkänd i.

William lägger puzzel nu ska väl gå och lägga honom snart. Vet inte vad mer jag ska berätta om känns typ som dagen imorgon kommer bli riktigt lång ska städa och dona för nån snubbe från tygghansa kommer förbi och ska diskutera försäkring.

– Puss –

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: