Idag kom Sandra hit så vi kikade på Melo och hon hade med lite asti cinzano som vi drack. Jätte trevligt åt godis och chips. De kanske inte var de smartaste draget från min sida i och med att jag är i bantningsfas igen. Hade gått ner till 64 kg igår så då var liksom himlen här. Försöker hålla nere på kalorierna, tänkte köra lite GI den här veckan , ja inte på jobbet då. Där är de ju svårt men hemma. VILL liksom ner nu till sommaren. Förra sommaren gick jag ju ner 7 kg men då hade jag gått upp där på våren. Så jag känner liksom att jag kan gå ner dom här fyra bara jag vill. Sandra var så himla söt igår hon sa att hon tyckte jag var smal och att hon inte trodde jag åt godis och annat onyttigt att jag var sån där hälsosam typ. Ja tyvärr är jag de inte, hälsosam alltså. Om folk uppfattar mig som smal de kan jag inte uttala mig om i spegel ser jag ändå bara jätten jorm…

Funderar på att börja jobba på WordPress i stället. Låsa mina blogginlägg med nått riktigt svårt lösenord. Då börde ingen kunna hacka sig in. Vill nämligen inte att vem som helst ska kunna läsa min blogg. Skriva en öppen och en privat liksom. Känner mig inte säker på lunarbloggen helt plötsligt kanske dom tar bort den eller vad som helst och ALLA mina inlägg från när William låg i magen tills idag försvinner de är min mardröm. På wordpress kan man föra över allt. De känns rätt smart. Kanske börjar med de idag.

– Puss –

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa