fbpx
Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Kopierat hela dagen

Det känns fan som jag kopierat blogginlägg hela dagen och jag har bara kommit klart för maj 2004 de betyder mer eller mindre att jag har 5 år till att kopiera in. Haha, de känns roligt 365 dagar gånger fem haha. Ja jag har skrivit mycket. Undanhåller dock vissa saker och vissa blogginlägg från lunarbloggen kommer ni få se här dom sparar jag i word dokument i stället. Det känns som vissa saker är för privata till och med för er jag litar på. Ni har ändå läst dom i lunarbloggen och jag vill inte sprida dom i fall nån skulle kunna knäcka mitt lösen även om jag fan inte tror nån är så desperat. Fördelen med den här bloggen är nu att jag tänkte ha in lite mer kort i privata inläggen, mer kort får ni andra se på bilddagboken men inte här. Ni som har lösen kommer dock få se bilder på sonen och sånt.

Idag var vi till Joel och Kristina som bjöd på glass, dom var till och med så snälla att dom köpte laktosfritt så jag skulle kunna äta. Så himla gulligt.
Föresten kom på en ide jag ska ha två lösen skyddade, en privat PRIVAT (den som kommer ifrån lunar) och sedan en privat för vänner vem som helst typ och sedan en öppen för er som vill läsa. De blir ju rätt smart. Drygt för er som har dubbla lösen att hålla reda på bara hehe.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: