Tog bort lunarinläggen. Dock har jag sparat förlossningsberättelse och förlossningsjournal för er som får läsa privata bloggen.

Jag kopierar i stället över lunarbloggen i word för känner att då kan jag lägga in den i en cd-skiva och spara sen. De känns faktiskt som det bästa. Sen skriver jag privat här och här som jag förstått det kan man kopiera de man skriver till datorn sen vilket är smart för då kan man ju spara dom på cd-skivor också sen.

Ska ringa vik stationen och säga att jag inte kan jobba imorgon. Lär ha lite skolgrejs då. Har i alla fall gått igenom lunarbloggen för hela 2004 nu. Så nu är det 2005 , 2006, 2007, 2008 och tills maj 2009 kvar haha. Jag kommer ha att göra några dagar framåt. Vissa saker känns nästan sorgligt att läsa om, sånt där jag glömt och så. Andra är roliga, är ju så när man läser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: