Pluggande

Ringde högskolan och frågade om det fanns nån chans att jag kommer in på en till religionsvetenskaps kurs jag sökt och de fanns det för dom tog in alla så det betyder att jag nu alltså läser 37,5 högskolepoäng i sommar, får väl se om jag kommer orka med alla i värsta fall får man väl avbryta VILKET jag hoppas att jag inte behöver göra. De är ju rätt bra att få dom där poängen då kan jag bli klar tidigare samtidigt vet jag inte ens om jag vill bli klar tidigare hehe. Jag är nog lite knäpp. Lyssnar på en föreläsning vi ska ha till seminariet idag, är väl så där. Kunde ju helt klart varit mer intressant hehe. Annars hoppas jag att min syster får reda på om hon får lägenheten här i stan snart. Skulle vara så himla kul om hon fick den känner jag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

2 thoughts on “Pluggande

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: