Seminarium

Var på seminarium idag, gick riktigt bra tycker jag, diskuterade olika uttryckssätt eller multimodala som det hette, dock eftersom jag skrivit för personer som inte pluggar försöker jag att skriva mera med egna ord liksom så som man säger. När jag är i skolan uttrycker jag mig på annat sätt.

Är rätt trött idag, sonen ska få följa med sin pappa och kika på fotboll, tror ha kommer tycka att de är roligt. Kommer väl nån mer uppdatering sen.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: