Lärarprogrammet

Seminarium

Var på seminarium idag, gick riktigt bra tycker jag, diskuterade olika uttryckssätt eller multimodala som det hette, dock eftersom jag skrivit för personer som inte pluggar försöker jag att skriva mera med egna ord liksom så som man säger. När jag är i skolan uttrycker jag mig på annat sätt.

Är rätt trött idag, sonen ska få följa med sin pappa och kika på fotboll, tror ha kommer tycka att de är roligt. Kommer väl nån mer uppdatering sen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: