Gruff

Men gu va jag blir surig. Alltså förra månaden fick jag mens den tjugofjärde så tänkte liksom att jag hade några dagars marginal här jo jävlar jag fick fanskapet idag. Kändes grymt tråkigt nu känner jag mig så där moffig. Alltså jag hade ju inte alls tänkt ha mens idag för jag ska ju på fest på fredag. Har jag tur så är mensen normal och är slut på torsdag men eftersom jag så gärna vill HA roligt lär jag väl ha den säkert mer än jag brukar bara för de. Har ju kort mens högst 3 dagar men som sagt jag ska ut och man ska ju aldrig tro att man ska ha tur liksom.

Annars jag bantar, inget jag öppet snackat om kanske? Har gått ner rätt mycket sen i torsdags har jag gått ner 1½ kg jag måste erkänna att jag känner mig riktigt stolt över mig själv. Okej kanske inte nån jätte minskning men mer än ingenting har ju fått mens idag också och då sväller jag ju på som fan. Går alltid upp 1 kg minst så kan ju räkna med att jag väger runt 1½ eller 2 kg mindre när mensen är borta. Lär försöka hetsbanta lite nu sommaren är snart här och målet är 5 kg tills juni. Får se om jag lyckas. Alltså 5kg sammanlagt av dom kg jag redan gått ner.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

3 thoughts on “Gruff

 • 11 augusti, 2012 at 18:57
  Permalink

  19 maj 2009 kl 8:26 f m

  Vilken dag var det Lasse Stefanz och vart spelar dom?

  Reply
 • 11 augusti, 2012 at 18:57
  Permalink

  19 maj 2009 kl 8:27 f m

  Jäklar jag menade ju såklart Larz Krizters.

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: