Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Gruff

Men gu va jag blir surig. Alltså förra månaden fick jag mens den tjugofjärde så tänkte liksom att jag hade några dagars marginal här jo jävlar jag fick fanskapet idag. Kändes grymt tråkigt nu känner jag mig så där moffig. Alltså jag hade ju inte alls tänkt ha mens idag för jag ska ju på fest på fredag. Har jag tur så är mensen normal och är slut på torsdag men eftersom jag så gärna vill HA roligt lär jag väl ha den säkert mer än jag brukar bara för de. Har ju kort mens högst 3 dagar men som sagt jag ska ut och man ska ju aldrig tro att man ska ha tur liksom.

Annars jag bantar, inget jag öppet snackat om kanske? Har gått ner rätt mycket sen i torsdags har jag gått ner 1½ kg jag måste erkänna att jag känner mig riktigt stolt över mig själv. Okej kanske inte nån jätte minskning men mer än ingenting har ju fått mens idag också och då sväller jag ju på som fan. Går alltid upp 1 kg minst så kan ju räkna med att jag väger runt 1½ eller 2 kg mindre när mensen är borta. Lär försöka hetsbanta lite nu sommaren är snart här och målet är 5 kg tills juni. Får se om jag lyckas. Alltså 5kg sammanlagt av dom kg jag redan gått ner.

3 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: