Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Lärarprogrammet

Kommit in på fler kurser

OJ!

Jag har gjort massor med sen anmälningar till sommaren för jag varit orolig just för csn, bara under den första 5 veckorna kommer jag läsa 22,5 hp (två kurser i religionsvetenskap och 1 kurs i ekonomistyrning dessa är på högskolan dalarna)
Förutom dom tänkte jag fortsätta läsa min IT kurs också, men den kan jag läsa på halvfart eller ännu mindre om jag vill framför allt nu när jag även kommit in på två företagsekonomi kurser i sommar dessa är dock på Mittuniversitetet och dessa två är 7,5 poäng x2 . Jag tänker så här just nu att jag tackar ja till allt sen ser jag till att klara i alla fall 15hp av dessa målet är självklart att klara allt men jag tänkte mest att de är bra med lite backup. Det blir rätt många hp det här men de borde gå bra i värsta fall får man väl avbryta nån kurs? Fördelen om jag skulle klara alla dessa poäng är att jag kan räkna in dom sen i mitt slutbetyg för lärarutbildningen och på så vis kan ta en tidigare examen. Jaja studier tankar får se hur man gör 15hp i sommar som jag minst måste klara borde inte vara något problem i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.