KUL!

Ställde mig på vågen nu väger jag 63 kg! SÅ himla glad! Bara tre kg kvar. När jag väger 60 då ska jag inte kämpa mig ner mer då ska jag känna mig nöjd mentalt. Vägde 55 när William var nyfödd och då såg jag inte fint smal ut, jag var liksom blek och typ tanig hade ingen röv och sånt. Jag vill se naturlig ut och jag vet att när jag vägde 60 innan jag blev gravid så kan jag se på bilder så här efteråt att jag faktiskt var smalare än jag tyckte då alltså tänker jag stanna på 60 därimot vid sextio ska jag träna mycket för då tror jag magmusklerna kommer synas.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: