Blogging

Fattar inte egentligen varför jag sitter här och bloggar iförd endast handdukar? En på huvudet och en på kroppen. Jag börjar se mig sig som smått data beroende när jag egentligen skulle sminka mig och sätta på mig något passande inför dagen i stället för att sitta här iförd det mest oglamorösa som finns. En snygg blå badhandduk som både råkat ut för blekning och hårfärgning genom åren, fick den gratis från HM för flera år sen när jag nyss flyttat hemifrån, och JA det är flera år sedan jag gjorde det. Jag var 17 år när jag tog mitt pick och pack och flyttade hemifrån.

Nä undra om man ska ta och sminka sig nu då. Solen lyser utanför såg att det var 12.5 grader varmt ute senast jag kikade ut. Kanske man kan ha något fint på sig idag då? Äh va fan vet jag.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: