En blogg om dalaliv, familjeliv, porslin, pudel & folkdräkt.

Fattar inte egentligen varför jag sitter här och bloggar iförd endast handdukar? En på huvudet och en på kroppen. Jag börjar se mig sig som smått data beroende när jag egentligen skulle sminka mig och sätta på mig något passande inför dagen i stället för att sitta här iförd det mest oglamorösa som finns. En snygg blå badhandduk som både råkat ut för blekning och hårfärgning genom åren, fick den gratis från HM för flera år sen när jag nyss flyttat hemifrån, och JA det är flera år sedan jag gjorde det. Jag var 17 år när jag tog mitt pick och pack och flyttade hemifrån.

Nä undra om man ska ta och sminka sig nu då. Solen lyser utanför såg att det var 12.5 grader varmt ute senast jag kikade ut. Kanske man kan ha något fint på sig idag då? Äh va fan vet jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: