Jobbat idag var skönt, känns bra att få lite pengar. Inte precis så man tackar nej till de.
Var och kikade på fotboll idag men mådde så sjukt illa så jag somnade i bilen, åkte förbi maxi och handlade lite att äta. Hade gått upp 1 kg upptäckte jag idag, så nu är det bantning som gäller igen. Ska äta fil med pysoulimon frön till frukost i morgon och lunchen kommer bli på stan eftersom vi ska luncha med några i klassen inför vårat projektarbete som ska göras på onsdag. Men tänkte försöka ta nått lätt, kanske en smörgås och vatten. Sen middag ska bli lite nyttig mat i alla fall.

Nä nu ska jag ta och göra något annat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: