Har den här sista tenta uppgiften kvar nu, den är egentligen inte står 5 sidor minst. Två delmoment och jag vet att börjar jag bara skriva kommer orden av sig själv. Stressas nog mer av att alla andra tycks ha skrivit massor, det har inte jag gjort. Jag har som vanligt väntat till sista minuten. Men imorgon har jag satt sonen på tiden 8.00-16.00 så då ska han få vara på förskolan medan jag hans mamma kommer att plugga och gå till doktorn, lär ta mina allergisprutor imorgon.

Var trevligt idag på vårat multimodala visar grej, tyckte de gick bra för oss faktiskt. Tyckte alla grupper hade inspirerande saker att visa. TYVÄRR så blir det så att efter lunch tappar jag stinget och orkar inte vara lika intresserad och jag blir trött, herre gud JAG är mamma med brist på sömn. Det är inte sonens fel som många föräldrar tycks vilja skylla på utan mitt eget. Jag har svårt att lägga mig på kvällarna men har en son som gärna vill vakna tidigt på morgonen detta resluterar liksom i NOLL sömn och lite smått med trötthet på dagarna.

ÄH imorgon ska jag skriva klart tentan så jag kan ”vila” under helgen. VILA är dock ett stort skämt för jag ska hjälpa brossan med flytt och Anna med flytt. Brossan på lördag och Anna på söndag. JAG kommer ha muskelfraktur på måndag men det antar jag att folk bjuder på.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.