Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Händer en del här.

Den här helgen kommer bli fullspäckad. Sonen drar till sin pappa och jag ska vara flytthjälp. Imorgon blir det åt lillebror som flyttar in i sin första egna lägenhet vilket blir här i Falun han är lite anti hemorten som jag.

Sen blir det flytt för Anna som kommer till Falun och kommer bli nästan granne med mig. Hon flyttar från min hemort för att börja jobba som sjuksköterska här i Falun. Den lyckosten är liksom klar med sin utbildning är så himla glad för hennes skull. Min bror tar som studenten idag, han har läst på folkhögskola och nu är han klar och ska ge sig ut i jobb världen eller om han vill studera vidare det visar sig.

Jag sitter här jag med mina studier och livet som mamma och de är jag OTROLIGT stolt över. Jag känner mig väldigt lyckligt lottad med mitt liv. Blev gravid när jag var nitton helt utan framtidsutsikter för över fem år sen, och precis två månader innan sonen föddes och jag var tjugo bestämde jag mig för att jag skulle börja studera men det fick jag inte göra. SOM tur var så började jag plugga året efter när jag var tjugoett och min son skulle fylla ett år samma år. Där gick jag hemma med en bebis på armen och läste in gymnasiet och bevisade för alla som tvivalt att man visst kan plugga på distans med bebis på armen. Så idag när jag är 25 år fyra år senare sitter jag här och har läst 1½ år på högskolan snart, 4 terminer till systemutvecklare, två terminer till lärare, jag är förbannat stolt över mig själv. Lika stolt som jag är över mina vänner Linn som tar studenten om nån vecka , Min bror som tar studenten idag, och Anna som tar sin sjuksköterskeexamen nästa vecka! ÄR sjukt stolt över er!

Sen syrran , jag hoppas nu att allt går enligt planerna jag är stolt över dig också ska du veta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.