Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Näspray en räddare i nöden!

AH! Jag ät anti tabletter osv. I stället är jag sån där som vägrar för jag vill inte liksom men tog och köpte näspray och för första gången på snart en vecka kan jag prata utan att bubbla mig fram AAAAAHHHH happy! Känns sjukt skönt. Hatar att snörvla. Imorgon tar Linn studenten så jag ska försöka hitta nått fint att ge henne och sen ska jag dit runt fyra och fira henne lite, sen drar jag väl hemåt ska ta det mycket lugnt i helgen softa och städa och plugga. På lördag är William  bjuden på kalas hos en kille som heter Johan från den andra avdelningen som fyller år. William säger att den killen gillar spiderman så det lär få bli nått sånt då.
Efter de ska vi dra tillbaka till William farmor där Williams faster ska firas för hon tar också studenten imorgon. Snacka om att det blir en firandes helg då. Skönt bara att jag är anti alkohol efter sjukdoms helgen förra helgen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: