Min planerade dag.

Ska dra ner på stan runt tio och möta min lillebror, ska följa med honom till arbetsförmedlingen eftersom han inte vet vart det ligger i och med att han precis flyttat till stan. Efter de ska vi till gymmet. Ska visa honom vart det ligger och sånt. När allt det där är klart ska han åka till våran mamma med bussen, jag ska hem och hämta sonen och sedan dra och glo på en lägenhet  åt syrran som tyvärr inte kan kika på den just nu.

Annars är det lugnt. Händer inte så mycket mer än detta. Skulle vilja köpa nya byxor men känns inte som det är jätte viktigt eller ett totalt måste så får se om jag gör det sen.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: