Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Tisdag.

Drog till skolans bibeliotek och pluggade idag. Gick rätt bra för man fick bort lite av de som ska göras. Satt i flera timmar och rotade bland böckerna och det känns som jag nog fått grepp om det jag behöver. Ska föra över uppgiften från laptopen till stationära strax. Känns som det kan vara smart att ha den här så man kan kika på den lite imorgon när vi ska ha seminarium.

I alla fall fick min syster lägenhet i Falun idag. EN jätte fin jag spanade på åt henne igår. Stor och rymlig för att vara en etta hade jag inte behövt bo stort i och med att jag har barn hade jag tagit den själv haha. Mycket fint var den alltså. Så nu kommer min syster till Falun också. SÅ himla roligt!
Ska snart ta och gå och lägga mig. Anna skulle ringa när hon var på väg hem från sitt jobb.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.