Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Leverpastej & Paltbröd

Sitter med en leverpastejs och paltbrödssmörgås just nu himla gott och berikat på mycket järn känns som de kan behövas är så SJUKT trött och som tjej behövs ju alltid lite extra järn. Ska dra till högskolan och plugga om ett tag, skriva en uppgift något jag lär lägga ner MYCKET tid på i bibiloteket. Sonen är på dagis. Ska möta syrran senare, vi ska gå och skriva på kontrakt till lägenheten hon fått. Innan de ska jag också träffa Linn vid gina en sväng. Får se vad dagen erbjuder sen, antar att den blir rätt full med aktiviet som det ser ut nu. Imorgon jobbar jag 9-17.30 , torsdag 7:30-15.00 och sen fredag 8:00-16:30 , känns som en bra och snabb vecka, dagarna går ju rätt fort på jobbet och dessutom känns det skönt att få lite extra pengar till juli när CSN kommer ge så lite.

Nä om man skulle ta och byta tröja. Känns inte som linnet jag sitter i är vad jag vill ha på mig idag.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: