Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Lördag

Rensat sonens rum på saker som var trasiga och sånt han inte använder längre, typ sånt som legat länge utan att någon orkat göra nått åt det. Nu är det borta och hans rum känns bra. Har lust att tvätta fönstren ska nog göra det medan jag fortfarande har lust. Haha

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.