Min dag.

Sonens pappa hämtade oss rätt tidigt i morse så drog vi till stan. Gick runt och kikade och jag köpte ett par helt underbara skor! Lägger ut bild senare.

Sen så åkte vi hem till honom så här åt vi tunnbrödrulle och sedan spelade sonen och hans pappa PS2 (indiana jones) och efter de drog vi mot Lager 157 i sågmyra på vägen innan vi skulle ut dit hämtade vi upp Sofie. Hittade inget där så drog till lager 70 i insjön där köpte jag ett linne och en svart kort kjol. Sen åkte vi hemåt och sonens pappa fick fel på bilen men de blev fixat. Lämnade Sofie och sen fick jag hoppa av vid Willys och köpa lite till maten. Sonens pappa gjorde skaldjurspaj som vi ätit. Sonen har nyss lagt sig och jag ska sova här i natt. Imorgon blir det pluggdag.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: