Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Småbarnåren

Lite rensning

Idag tog jag och raderade alla mina lunarblogginlägg från 2009, ska börja med dom från 2008 så snart jag orkar. Jag och sonen drog till en kompis och hennes kille idag nere på stan. Dom bjöd på fruksallad sen drog vi ut mot lekparken och de var jätte kul för honom, han älskar verkligen nya lekplatser. Vi lekte runt en stund, sen tog vi bussen hem. Sonens pappa kom rätt fort och hämtade med oss ut till Kniva där vi gick på tipspromenad. Blev nog ingen vinst för mig direkt, haha jag är inte alla duktig på sånt där men skönt att gå i skogen och bara ta det lugnt. Sen drog vi hem och lagade ihop lite tacos, blev himlans gott. Sonen följde med sin pappa hem sen. Är ju lite annorlunda nu under semester tid. Han vill sova hos sin pappa eftersom han bor mest här och sånt, i morse sa han till mig att han saknat mig. JAG blev skit glad. Hehe, han är pappas pojke och alltid varit. Pappa är idolen liksom, jag är bara tråkiga vanliga mamma som alltid finns här varje dag med kramar och lek och  tjat och typ ja som en mamma är ni vet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.