Ledighet

Precis kommit fram till att det är något jag skulle behöva. Jag har pluggat varje dag sen sonen var 10 mån och nu dom senaste veckorna har jag längtat efter några dagar ledigt. Det ser dock inte ljust ut. Därför ska jag idag alldeles strax, springa över till lasarettet och ta mina allergisprutor, sedan ska jag hem skriva klart det sista från religionsvetenskapen som ska vara inne imorgon, efter de ska jag knata till skolans bibilotek och sätta mig och skriva lite från klockan 10.00 till 13.00 sen tänkte jag ringa och se vad sonen och hans pappa och och umgås med dom. Under 3 timmar med riktigt intensivt pluggande är jag rätt säker på att jag hinner beta av det jag tänkt göra (läser ju 30 HP under sommaren) . Då ska jag bara ha lite enklare uppgifter kvar sen ska jag njuta av lite ledighet under helgen i alla fall. Kommer säkert plugga under lördagen och söndagen något jag INTE har något emot eftersom jag har en sak där som skulle kunna göras. Nä nu lär jag röra på mig.

Ha en bra dag. Här regnar det!

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

2 thoughts on “Ledighet

 • 11 augusti, 2012 at 17:35
  Permalink

  Jaha, det är precis den inriktningen jag har kommit in på också.
  Språk, lek och lärande!
  Hur tycker du att det har gått hittills då? Är det ett bra program tycker du?

  Reply
 • 11 augusti, 2012 at 17:35
  Permalink

  12 juli 2009 kl 9:27 e m
  Va skoj , de är roligt men tyvärr rätt slappt tycker jag. Men första terminen är rätt tuff

  Reply

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: