Dark Mode Off / On
Hälsa & motion Tipspromenad

Blåbärsplockning och tipspromenad.

Idag plockade vi blåbär igen. Idag till mig och sonen. Blev massor, så himla gott. Igår hann vi bara med till sonens pappas mormor. Men nu så ligger mina blåbär i påsar blev 3,5 liter ungefär. HIMLA gott. Jag brukar ha blåbär till pannkakor sen, tycker det är sjukt gott med egen plockade blåbär till hemgjorda pannkakor. Förut när jag var sjutton och nyss flyttat hemifrån köpte jag färdig mix, vet det både låter och är tragiskt. Men jag var dålig i stort på att laga mat under den där tiden. Är iofs ingen mästerkock nu heller men jag tror nog sonens pappa tycker jag är bättre nu än jag var för 6 år sedan när vi träffades. Eller ja snart 6 år sedan, vi har umgåtts den Augusti 2003, jag blev med barn efter 4 mån så vi har liksom alltid känt varandra med barn typ. När sonen var nyfödd brukade han komma med små pikar om att det vore trevligt om maten stod på bordet när han kom hem nån gång. Jag är nog smått bortskämd eftersom han brukar laga maten, men nu förtiden lagar jag ibland dock ej allt för ofta MEN ibland.

Hur som helst, senaste planen är att försöka hinna med att plocka jordgubbar, jag tänkte försöka plocka en del sedan frysa in och använda till tårtor och så vidare. Lingon står också på tur men dom har tyvärr inte mognat här i stan ännu. Haha, de är rätt kul för typ 7 år sedan fick jag lappsjuka bara av att befinna mig ute i skog och mark, nu älskar jag de och tycker de är kul att plocka bär. Det var tipspromenad idag och de gick jag. OCKSÅ något man inte skulle trott om mig för några år sedan. Men livet förändras till de bättre när man får barn. Nu spelar sonen och hans pappa indiana jones igen, jag ska göra något annat än att blogga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: