Vecka


I tisdags drog jag och Anna till Rättvik på CCW, var riktigt roligt skrattade som bara den, alltid massa galenskaper när man går ut. I alla fall så var det en karl som tyckte jag var lik Tarja (från Nightwish) verkligen speciellt för något sånt har jag aldrig hört innan. Han sa typ efteråt HEJ då Tarja *s*. Jag och Anna for runt och babblade med massa folk och jag hade högklackat men fick ändå inte så förbannat ont i fötterna som jag brukar.

Sophie ville ha lite bilder så jag ska försöka lägga upp lite såna. ÄR så kass på att ta mig tid bara, men nu så här får ni lite kort.

Idag har jag och Anna och sonen umgåtts hela dagen. Myste med lite chips och sånt men imorgon börjar det bantas. NU ska jag se till att äta lite fram tills mitt sexparty jag ska ha den fjärde september tror det kommer bli as kul, aldrig varit på sånt där party. Nä ska nog gå och sova nu.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: