Nu är det helg och blir allt som beräknat kommer jag hjälpa syrran med flytt i helgen. Vi ska åka från Falun till Köping hämta flytt grejor och sen åka från Köping till Falun. Med på resan blir en syster hennes grejor, en hund och en chinchilla en jag och en sonens pappa.

Var och hämtade nycklarna på masmästaren åt henne för en stund sen nere på stan, sen gick jag och sonen till ica supermarket och handlade hotdog’s korv och tunnbröd och räksallad, sen väntade vi in bussen. Var så gulligt när vi stod där. Kom några penisonärer så kände den ena igen den andra för den kvinnan hade varit med på hennes förlovningsdag och dom hade inte sets sen dess, dom började prata och verkade jätte glada över att ses igen. Man ska kanske inte stå och lyssna på folk men man gör de ju ändå.

Igår gick sonen fram till två pensionärer en man och en kvinna när Anna stod med honom, för jag skulle hämta en självscannings blipper, och då hade han frågat dom ”ÄR ni ihop eller?” HAHA, och de var dom. Tanten när jag kom tillbaka sa ”ÅH va gulligt med små barn som pratar med en”. Mitt älskade barn.
Nu ska jag vänta in att sonen och hans pappa spelat klart indiana jones på PS2

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa