Jag blir så förbluffad, vissa dagar har jätte mycket folk läst det jag skrivit. De är självklart kul, synd bara att ingen kommenterar. Fast kanske inte finns så mycket att kommentera här heller. Jag skriver mest massa ordbajs känns det som. Ibland går jag ju in på mer djupa ämnen men ofta håller jag mig lite privat och skriver i JAG form vilket jag tror folk hatar. Personligen är det såna bloggar som jag själv föredrar. PERSONLIGA bloggar där personen skriver om sig själv på ett spännande sätt.

Igår var det riktigt harry potter film. Såg den sista jag köpte med Anna, den var inte så läskig så sonen ska få se den ikväll med lite lördagsgodis.

Jag ska dra ut till brossan idag, syrran trodde hon hade fått skitsjukan. Fast jag är rätt orädd för skit sjukan FAKTISK, mycket för jag blivit van efter alla laktos insidenter tror jag. Fan hur man blir i magen av laktos. Oj ser att klockan springer i väg. Lär hoppa in i duschen, sonens pappa ville ta med sonen till sin mamma idag (del vill säga sonens farmor) och de går ju bra, sånt gillar sonen. Det är min helg i helgen, alltså min helg att ha sonen hemma men jag är inte sån där strikt mamma som tycker att helgerna MÅSTE stämma osv jag vill att sonen ska få ha kul och då kan jag låta honom göra det han vill.

NÄ nu lär jag som sagt in i duschen, vill ju bli lite FRÄSH!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: