En hjälpande hand.

Så har jag hjälpt min bror med nätet. Skulle ta en vecka innan det kom igång men det är på gång i alla fall. Var trevligt att hälsa på honom en stund. Har sjukt mycket huvudvärk så är jag TRÖTT, ska lägga mig och vila medans sonen kikar på bompa kommer säkert somna någon minut eller två. Vi åt på donken idag, var inte gott alls insåg jag när jag åt. LÄR dröja innan jag ska äta nått onyttigt igen, känns som jag håller mig till att banta känns bäst så. Då går ju livet åt rätt håll.

Nä nu ska jag ta min gröna filt och vila i soffan.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: