Så har jag hjälpt min bror med nätet. Skulle ta en vecka innan det kom igång men det är på gång i alla fall. Var trevligt att hälsa på honom en stund. Har sjukt mycket huvudvärk så är jag TRÖTT, ska lägga mig och vila medans sonen kikar på bompa kommer säkert somna någon minut eller två. Vi åt på donken idag, var inte gott alls insåg jag när jag åt. LÄR dröja innan jag ska äta nått onyttigt igen, känns som jag håller mig till att banta känns bäst så. Då går ju livet åt rätt håll.

Nä nu ska jag ta min gröna filt och vila i soffan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: