Dark Mode Off / On
Småbarnåren

Svampplockning

Maria kom hit på besök och efter de hämtade jag sonen på dagis. Efter hämtningen gick jag och sov en stund, var sjukt trött på grund av allergivaccinet, sen kom sonens pappa och vi drog till onoff för att kika på skärmar till datorn, hittade en som jag funderar på ett köpa en hp lagom stor. Vill inte ha någon jätte direkt räcker gått och väl med en medium stor. Fan en skärm var typ som en liten frukost tv typ, känns rätt onödigt med sån stor skärm till datorn. Jag har ju två datorer själv. En stationnär med vista, och sen en minidator med xp. Sen har ju sonen en stationnär dator också med xp på. Den borde förövrigt formateras om som det ser ut för stunden. I alla fall drog vi sen till akropolic och åt en pizza för att sedan åka till skogen och plocka svamp kantareller blev 1 kg. VAR massor och hur kul som helst, jag blir avslappnad av att vandra runt så där i skogen. Sen äter jag som bekant inte svamp, aldrig gjort men plocka är kul.

Här får ni lite bilder. Knäppte med mobilen därav den dåliga kvaliten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.