Svampplockning

Maria kom hit på besök och efter de hämtade jag sonen på dagis. Efter hämtningen gick jag och sov en stund, var sjukt trött på grund av allergivaccinet, sen kom sonens pappa och vi drog till onoff för att kika på skärmar till datorn, hittade en som jag funderar på ett köpa en hp lagom stor. Vill inte ha någon jätte direkt räcker gått och väl med en medium stor. Fan en skärm var typ som en liten frukost tv typ, känns rätt onödigt med sån stor skärm till datorn. Jag har ju två datorer själv. En stationnär med vista, och sen en minidator med xp. Sen har ju sonen en stationnär dator också med xp på. Den borde förövrigt formateras om som det ser ut för stunden. I alla fall drog vi sen till akropolic och åt en pizza för att sedan åka till skogen och plocka svamp kantareller blev 1 kg. VAR massor och hur kul som helst, jag blir avslappnad av att vandra runt så där i skogen. Sen äter jag som bekant inte svamp, aldrig gjort men plocka är kul.

Här får ni lite bilder. Knäppte med mobilen därav den dåliga kvaliten.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: